Recommendations

Wome Deluxe Hotel sahibi kim?

Wome Deluxe Hotel sahibi kim?

Konut ve iş yeri inşaatında gerek yurt içinde gerekse yurt dışında bugüne kadar önemli projelere imza atan ORTADOĞU HOLDİNG; 2015 yılında turizm sektöründe 150 milyon lira yatırım değeriyle Antalya Avsallar bölgesinde 120.000 m²’lik çam ormanı içinde aile dostu otel konseptiyle hizmet veren Wome Deluxe’ü hizmete …

En uygun otel fiyatları hangi sitede?

Tek tek otellerin sayfasına girip fiyat bakacağımıza, otel arama motorları sitelerine ve online otel sitelerine girip otelimizi seçebiliyoruz.

  • Booking.com. Hiç kuşkusuz benim en gözde sitem booking.com.
  • Hotels Combined.
  • 3. Agoda.com.
  • Google Hotel Finder.
  • Tripadvisor.
  • 6. Hotels.com.
  • 7. Cozycozy.
  • 8. trivago.com.

Wome Deluxe kaç yıldız?

Wome Deluxe Hotel | Antalya Alanya | 5 YILDIZ OTEL.

Wome Deluxe Muhafazakar mi?

Her şey dahil alkolsüz konseptte hizmet veren otelimizde ailelerin konforu ve rahatı için her ayrıntı düşünüldü. 1800 yatak kapasitesi bulunan Wome Deluxe, çam ormanlarının içerisinde, tertemiz havası, İncekum’un dillere destan güzellikteki plajı ve denizine sıfır konuyla dikkat çekmektedir.

Adenya Otel sahibi kim?

Adenya Otel Yönetim Kurulu Başkanı İlknur Tataroğlu Sarıdağ da, bu belgeyi yalnız değil, otelin personeli adına aldığını söyledi. Bir yıl boyunca ekibiyle birlikte çalışarak bugünlere geldiklerini ifade eden Sarıdağ, Türkiye’de bir ilk olarak öncü olduklarını dile getirdi.

Deluxe Hotel kimin?

Çalışkan Kardeşler Şirketler Grubuna ait Bellis Deluxe Hotel, Antalya İli Kadriye Beldesi Belek Turizm MErkezi, Taşlıburun mevkiinde bulunmaktadır.

Wome Deluxe kaç odalı?

Tesis Güvenli Turizm Sertifikası’na Sahip Alanya’nın en popüler tatil beldelerinden olan İncekum’da aile ve balayı suitleri, deluxe taş villalar, VIP villalar, özel tasarımlı engelli odaları ve dubleks odalarla toplamda 535 odası ile hizmet veren Wome Deluxe Hotel, Akdeniz’in tadını çıkarmak için ideal.

Wome Deluxe kaç m2?

10 tane açık – kapalı yüzme havuzu ve bay – bayan ayrı olmak üzere toplamda 7 bin metrekare spa alanı yer almaktadır. Otelin yaklaşık olarak 10.000 m2’si bayanlara ayrılmıştır. Bayanlara özel plaj ve güneşlenme terasları mevcuttur.

WOME Deluxe kaç odalı?

The Oba Hotel Bodrum kimin?

The Oba Hotel sahibi Erol Azat Bodrum’da farklı bir konseptle hizmet vermeye başladıklarını ifade ederek şu sözlere yer verdi “Ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum’da kadınlara özel bir plajın olmadığını ifade ederek “Şimdi Bodrum zamanı” sloganıyla yola çıktığımız projeyle kadınlara özel …